4 månader och 15 dagar i Mallorca

Shit vad tiden går! jag som nyss hade kommit hit till Mallorca och nu är det snart 5 månader sedan jag kom hit :P kära nån ;) Snart har jag klarat de! :) bara 3 månader kvar! :)
Just nu ligger jag hemma i sängen och har nått virus i magen som gör att jag spyr, har hållit igång nu sedan förra veckan :P inte så kul! vill gärna må bra när jag jobbar! :P

Får se vad som händer! :)
//Fia

Brev från Hjärnan till Hjärtat

Kära Hjärtat! Vad var det jag sa? Är hjärtat dum får kroppen lida. Jag sa ju att du inte skulle ha några killar! och Se nu vad som hänt, nu är du ledsen igen. Bara för att du har känslor och bara för att du vågade öppna upp och ditt hjärta bultar så för denna person, så blir du sårad. Jag sa ju att killar är inget att ha, du vet vad som hände förra gången, och hur lång tid det tog att laga bitarna i hjärtat han krossade. Ska jag behöva göra det igen?? Ne nu är det du som skärper dig. Jag vet att killar kan göra dig lycklig, men det finns en massa andra sätt också, vänner, familj och film. Du kanske ska hålla dig till det? Innan nån sårar dig igen? Jag vet att du är modig som försöker och vågar, men tänk dig för. Du vet att du är väldigt skör och tål inte så mycket slag. Jag vill ju inte att du ska sluta slå dina fina hjärtslag.
Vi pratar mer sen!

//Hjärnan
Fia

WEry Important yoU

I denna blogg kommer du bland annat kunna läsa om kost, träning, myter och tips! Vi kommer lägga ut olika recept, träningsformer och schema, myter så du vet vad du bör och inte bör lyssna på och självklart massvis med tips om dieter och sånt som vi finner viktiga för att du ska ha sådan bra hälsa som möjligt!

RSS 2.0